Velkommen til Støvring brandstations hjemmeside

FORSIDE

Vognpark

A-Sprøjte 1135 Tankvogn 2092

14.224F / 1135 A-Sprøjte

A-Sprøjten er en MAN model 14.224F fra 2001 med totalvægt på 14,5 T og 224 HK

A-sprøjten er monteret med Ruberg R30/2,5 , kombineret Høj/lavtryk pumpe, der yder 3000l/minut. A-Sprøjten har en vandtank på 2.300 l, 2 x 75l skumtanke og har 2 x 80m fastmonteret HT-slange.

Af særligt udstyr kan nævnes, at A-Sprøjten har monteret 4 sprinklerdyser på front og sider til bekæmpelse af markbrand, samt er leveret med HT-skumpistol (påmonteres HT-slange via Quick-kobling). Derudover 7m teleskopmast med arbejdslys og udrykningsblink.

A-sprøjten er standard oppakket og medbringer desuden Holmatro frigørelsesværktøj samt kæder til kæderedning. Til kommunikation internt og eksternt anvendes udelukkende Sepura radioer og terminaler på SiNe netværket – der er således terminaler til alle funktioner / brandmænd i A-Sprøjten

Inden levering til Falck Støvring blev A-Sprøjten renoveret og lakeret på Falck værkstedet i Aalborg. I forbindelse med dette blev der monteret LED-belysning i alle skabe og sat LED-udrykningsblink på front og bag – dette for at minimere strømforbrug

MAN TGM 18.330

Bygget og leveret af Falck Værksted december 2008.

Ejet af Rebild Kommune.

Medbringer 8000l vand.

Tankvognen er med fastmonteret Tohatsu pumpe og  medbringer bærbar Tohatsu pumpe  samt overtryksventilator.

 Tankvognen har fastmonteret vandkanon (950l pr minut) samt indbygget  1 x 80m HT med elektrisk oprulning.

Tankvognen er derudover opbygget med redskabskasser, hvori opbevares håndstiger, skovle, koste og branddaskere og flytbar projektør.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRANDHOLD

BILLEDER

 VOGNPARK

KALENDER
BRANDSTATISTIK
 UDRYKNINGER I DK
 DIVERSE
 NEWS
 HISTORIE
 ARKIV
 INFO & LINKS